• Home
  • Over Eurolight

Over Eurolight

Dat de mens niet zonder daglicht kan, weet iedereen. De wetgeving stelt ook op dit vlak steeds zwaardere eisen aan de werkplek waar daglicht een vereiste is. Het is bewezen dat mensen zich prettiger voelen naarmate er meer daglicht is. Ze presteren met licht beter. Daglicht zorgt namelijk voor gratis energie. Eurolight werkt met kwalitatief hoogwaardige producten die desondanks voor een concurrerende prijs kunnen worden toegepast.

Eurolight maakt allerlei soorten constructies voor bedrijfsmatige maar ook particuliere doeleinden.

Gebogen, zadeldaken, lessenaarsdaken, noorder lichtkappen. Het maakt niet uit. Voor alles geldt, dat Eurolight veel nadruk legt op goed advies. Voor ieder ontwerp vindt Eurolight wel een oplossing. Dat geldt niet alleen voor nieuwbouwprojecten, maar zeker ook bij renovatie van oude glas- of polyester lichtkappen op daken van bedrijfsgebouwen. In hedendaagse bouwprojecten wordt steeds vaker gekozen voor lichtdoorlatende constructies.

Het bedrijf Eurolight Technics B.V. is daarin gespecialiseerd.

CONTACT

Willem Alexanderstraat 23a
6691 EE Gendt
0481-425858
info@eurolightgendt.nl
www.eurolightgendt.nl

Offerte aanvraag

Wij maken graag voor u een geheel vrijblijvende offerte. Geef de onderstaande gegevens in en klik op verzenden. Na ontvangst gaan wij hier zo spoedig mogellijk mee aan de slag.

Offerte aanvragen